bed and breakfast

Groepsannuleringsverzekering

groepsannuleringsverzekering afsluiten

Online een groepsannuleringsverzekering afsluiten

Heeft u een groepsaccommodatie in Zeeland of elders in Nederland geboekt? Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in het kader van een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie in Zeeland?
Dan is het verstandig  een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Een groepsannuleringsverzekering is een annuleringsverzekering voor een grote groep.
U kunt bijvoorbeeld een groepsannuleringsverzekering afsluitenb als u een groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen gehuurd hebt. Maar u kunt ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten als u een groepsreis met 100 of 150 personen hebt geboekt.
In feite is een groepsannuleringsverzekering een kortlopende annuleringsverzekering voor een grote groep. Een groepsannuleringsverzekering is bijvoorbeeld geschikt als kortlopende annuleringsverzekering voor een groepreis, familieweekend, vriendenweekend of familiereünie.

Indien de groepsreis of het familieweekend, vriendenweekend of de familiereünie niet door kan gaan wegens ernstige ziekte, overlijden of een ongeval en de gehuurde groepsaccommodatie geannuleerd moet worden, krijgt u de gemaakte annuleringskosten meestal volledig terug. Indien u een groepsaccommodatie in Zeeland of elders in Nederland in het kader van een familiereünie, vriendenweekend of familieweekend hebt geboekt, is een groepsannuleringsverzekering zeer aan te raden.

Uit ervaring weten we inmiddels dat het moeten annuleren van een gehuurde groepsaccommodatie wegens bepaalde omstandigheden zoals ernstige ziekte of ongeval, relatief groot is. Dat geldt ook voor het annuleren van een groepreis wegens ernstige ziekte, ongeval of overlijden.

U kunt onze groepsannuleringsverzekering eenvoudig online afsluiten. Ook voor een grote groep.

Website voor informatie en online afsluiten groepsannuleringsverzekering

Groepsreisverzekering afsluiten

Naast het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering kan het afsluiten van een groepsreisverzekering ook belangrijk zijn.  Zeker als niet alle deelnemer aan de groepsreis, familieweekend, familiereünie of vriendenweekend een doorlopende reisverzekering hebben afgesloten.

U kunt een groepsreisverzekering afsluiten indiien u bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Zeeland of elders in Nederland hebt geboekt maar het is ook mogelijk een groepsreisverzekering met Europadekking af te sluiten.

U kunt een groepsreisverzekering online af sluiten tot 250 personen, ook voor bijvoorbeeld een familieweekend, familiereünie of bedrijfsuitje.
Scholen sluiten bijvoorbeeld voor een schoolkamp of studiereis een schoolreisverzekering af.

Groepsreisverzekering afsluitenKortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Indien uw groep uit slechts enkele personen bestaat, is het ook mogelijk dat u een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.
Bij een kortlopende annuleringsverzekering bent u ook tijdelijk tegen annuleringskosten verzekerd.
U kunt deze polis bijvoorbeeld afsluiten als u een vakantiehuis gehuurd hebt.

Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u bijvoorbeeld af als u een reis of vakantiehuis hebt geboekt met minder dan 9 personen en maximaal 3 gezinnen.

Grotere groepen sluiten de groepsannuleringsverzekering af.

Indien u een groepsaccommodatie in Zeeland hebt geboekt en uw groep groter is dan 9 personen is een groepsannuleringsverzekering ook aan te bevelen. Tot 9 personen is de kortlopende annuleringsverzekering meestal ook geschikt.